Kävijäinfo

Sijoitusmessut on yleisölle avoin ja maksuton tapahtuma. Tampereen Nuorkauppakamari ry:n toteuttama, Pirkanmaan suurin sijoitustapahtuma järjestetään jo 19. kerran.

Sijoitusmessut 2017 järjestetään Tampere-talossa tiistaina 4. huhtikuuta 2017 klo 08.30 – 18.00. Yleisölle ovet aukeavat kello 08.30 Pörssisäätiön pörssiaamutapahtumaan ja muun ohjelman sekä näyttelytilojen osalta kello 10.00 alkaen. Tapahtuma on yleisölle avoin ja maksuton. Pääsalin avauspuheenvuoro kuullaan kello 10.15.

Rekisteröityminen

Rekisteröitymällä ennakkoon nopeutat sisäänpääsyäsi messualueelle ja autat kehittämään tulevia Sijoitusmessuja. Rekisteröityminen edellyttää toimivaa sähköpostiosoitetta, sillä saat rekisteröityessäsi henkilökohtaisen vahvistuksen sähköpostiisi. Ennakkorekisteröityminen ei ole pakollista, voit rekisteröityä myös messuille saapuessasi.

Katso rekisteriseloste tästä.

Rekisteröidy ennakkoon!

Pysäköinti

Tampere-talolla on erittäin rajoitetusti parkkipaikkoja. Suosittelemme pysäköintiä joko Tullintorin (P-Tullintori) tai Rautatieaseman (P-Asema) parkkitaloon.

Sijainti

Sijoitusmessut järjestetään Tampere-talossa, osoitteessa Yliopistonkatu 55, Tampere. Paikalle on helppo saapua kauempaakin esimerkiksi bussilla tai junalla. Tampereen linja-autoasemalta (C) on Tampere-talolle (A) noin 700 metrin ja rautatieasemalta (B) noin 750 metrin matka.


View Larger Map