Kävijäinfo

Sijoitusmessut on yleisölle avoin ja maksuton tapahtuma. Tampereen Nuorkauppakamari ry:n toteuttama, Pirkanmaan suurin sijoitustapahtuma järjestetään jo 20. kerran.

Sijoitusmessut 2018 järjestetään Tampere-talossa tiistaina 8. toukokuuta 2018 klo 12.00-20.00. Pääsalin avauspuheenvuoro alkaa kello 12.15.

Rekisteröityminen

Rekisteröitymällä ennakkoon nopeutat sisäänpääsyäsi messualueelle ja autat kehittämään tulevia Sijoitusmessuja. Rekisteröityminen edellyttää toimivaa sähköpostiosoitetta, sillä saat rekisteröityessäsi henkilökohtaisen vahvistuksen sähköpostiisi. Ennakkorekisteröityminen ei ole pakollista, voit rekisteröityä myös messuille saapuessasi.

Katso rekisteriseloste tästä.

Rekisteröidy ennakkoon!

Messukartta ja näytteilleasettajat

Messukartta

Pysäköinti

Tampere-talolla on erittäin rajoitetusti parkkipaikkoja. Suosittelemme pysäköintiä joko Tullintorin (P-Tullintori) tai Rautatieaseman (P-Asema) parkkitaloon.

Sijainti

Sijoitusmessut järjestetään Tampere-talossa, osoitteessa Yliopistonkatu 55, Tampere. Paikalle on helppo saapua kauempaakin esimerkiksi bussilla tai junalla. Tampereen linja-autoasemalta (C) on Tampere-talolle (A) noin 700 metrin ja rautatieasemalta (B) noin 750 metrin matka.


View Larger Map