Kävijäinfo

Sijoitusmessut on yleisölle avoin ja maksuton tapahtuma. Tampereen Nuorkauppakamari ry:n toteuttama, Pirkanmaan suurin sijoitustapahtuma järjestetään jo 20. kerran.

Sijoitusmessut 2018 järjestetään Tampere-talossa tiistaina 8. toukokuuta 2018 klo 12.00-20.00. Pääsalin avauspuheenvuoro alkaa kello 12.15.

Rekisteröityminen

Rekisteröitymällä ennakkoon nopeutat sisäänpääsyäsi messualueelle ja autat kehittämään tulevia Sijoitusmessuja. Rekisteröityminen edellyttää toimivaa sähköpostiosoitetta, sillä saat rekisteröityessäsi henkilökohtaisen vahvistuksen sähköpostiisi. Vahvistuksen mukana saat QR-koodin, joka toimii pääsylippunasi messuille. Ota QR-koodi mukaan messupäivänä joko sähköisenä tai tulostettuna versiona. Ennakkorekisteröityminen ei ole pakollista, voit rekisteröityä myös messuille saapuessasi.

Katso rekisteriseloste tästä.

Rekisteröidy ennakkoon!

Messukartta ja näytteilleasettajat

Messukartta

Pysäköinti

Tampere-talolla on erittäin rajoitetusti parkkipaikkoja. Suosittelemme pysäköintiä joko Tullintorin (P-Tullintori), Hämpin (P-Hämppi) tai Rautatieaseman (P-Asema) parkkitaloon.

Sijainti

Sijoitusmessut järjestetään Tampere-talossa, osoitteessa Yliopistonkatu 55, Tampere. Paikalle on helppo saapua kauempaakin esimerkiksi bussilla tai junalla. Tampereen linja-autoasemalta (C) on Tampere-talolle (A) noin 700 metrin ja rautatieasemalta (B) noin 750 metrin matka.


View Larger Map